Twitch Health

Twitch erbjuder förebyggande hälsolösningar till medelstora företag i Stockholmsregionen. Vi har hjälpt dem att utveckla en ny varumärkesplattform, vässat deras kunderbjudande och fräschat upp deras visuella identitet.

”Ni lyckades ta fram det som är Twitch på ett väldigt bra sätt! Vi signalerar energi, vi syns och känns äkta. Lite som Zakk Wylde (gitarrist i Black Label Society)!”  Fredrik Karlsson, VD på Twitch

Uppdrag

Twitch hälsoaktiviteter utförs på plats ute hos företagen eller via digitala lösningar. Genom att fokusera på kost, motion och psykiska faktorer; ökar man produktivitet och välmående för uppdragsgivare som Spotify, Coca-Cola och Atea.

För att förtydliga kommunikationen och effektivisera säljprocessen ville man paketera sina mest efterfrågade tjänster på ett tydligare sätt. I samband med det gjordes även en översyn av den varumärkesplattformen och den visuella identiteten.

”Ni lyckades ta fram det
som är Twitch”

Lösning

Twitch nya kundlöfte formulerades som ”Sätt energin i rörelse”. Devisen satte fokus på alla positiva effekter som uppnås med ett aktivt hälsoarbete — som bättre hälsa, ökad produktivitet, stärkta samarbeten och ökad innovationskraft.

Genom tre paketeringar förpackades erbjudandet tydligare gentemot kunderna. Twitch Digital är ett appbaserat hälsoprogram som är enkelt och skalbart, Twitch At Work är ett koncept som utgår från kundens fysiska lokaler som plats för hälsoarbetet och Twitch Performance är ett erbjudande som riktar sig till de företag som vill ta hälsoarbetet till nästa nivå.

Den visuella identiteten uppdaterades med en ny energifylld färgpalett, en tydligare logotyp och ny, fräsch typografi. En bildbank och nya ikoner togs även fram.

Resultat

Den nya profilen togs bl a ut i en ny webbsida som blivit väl mottagen både internt och externt. På Minnesota lever vi som vi lär. Under hösten har vi genomgått Twitch Mental Energy – en program som uppmuntrar till beteenden som är nödvändiga för psykiskt välmående.


UPPDRAGSGIVARE
Twitch
PROJEKT
Visuell identitetDELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy