Fastighetsbyrån kickoff Champ Camp 2020

Syftet med all internkommunikation på Fastighetsbyrån är att skapa förutsättningar för ett målinriktat arbete inom hela organisationen. Den årliga kickoffen är en viktig händelse för att förankra prioriterade fokusområden. Fokus år 2020 var  att skapa ”One company”, lagarbete och hur medarbetarna kan vässa sig till att bli ännu lite bättre.

Uppdrag

Konceptet skulle rama in ett intressant och lustfyllt innehåll som mötte målsättningarna: inspiration, känslan av ”one company” & ett högt deltagande. Det var viktigt att kunskapsöverföringen skulle ske utan pekpinnar och med ödmjukhet inför medarbetarnas vardag och arbetssituation. Konceptet skulle kännas peppigt och lätt att ta till sig — Fastighetsbyråns medarbetare visar alltid stort engagemang för årets tema vilket man givetvis fortsatt vill uppmuntra.

Lösning

Konceptet Champ Camp byggde känslan av Fastighetsbyrån som ett enda lag, där alla är vinnare så länge man inte ger upp och alltid strävar att ge det lilla extra. Inspiration hämtades från sportvärlden och blev ”Fastighetsbyrån Champ Camp” med payoff ”Winners never quit and quitters never win”. Dagsprogrammet bestod av pepp-talks & taktiksnack med tydliga referenser fr. sportvärlden & TV-format.

Gästföreläsare var rallycrossföraren Ramona Karlsson & Anders Hansen, författare till Hjärnstark. Karlssons föreläsning gav en boost för att övervinna rädslor och skapa starka team. Hansen gav insikter för att ta hand om sin hjärna – idag och i framtiden. Scenen, utformat som ett omklädningsrum, var platsen för ”locker room peptalk”. Här fanns även ett kommentatorbås med 2 komiker som kommenterade programmet. På läktaren delades det ut powerbars & energidryck i sann matchanda.

Under kvällen återsamlades laget för gala & årets tuffaste match – Fastighetsbyrån Awards 2019. Årets mäklare & Årets Kontor är några av priserna som delades ut.  Eventet avslutades med ett enormt dansgolv där Oscar Zia, Molly Hammar, Måns Zelmerlöv & About time underhöll från scen.

Resultat

Värt att kommentera är det höga deltagarantal som Fastighetsbyrån år efter år lyckas få. Fastighetsbyrån är en Franschise-kedja och det är ingen självklarhet att som franchisetagare vilja delta på en gemensam kickoff, andra kedjor väljer hellre att dela på sig. Så med ett deltagarantal på över 1500 personer på plats varav en stor andel franchisetagare (som dessutom betalar för sig), är ett mycket gott betyg. Framför allt ger resultatet att 92 % anser det viktigt med gemensam kickoff stor motivation till att hålla Fastighetsbyrån mytomspunna kickoffer levande!


UPPDRAGSGIVARE
Fastighetsbyrån
PROJEKT
Fastighetsbyråns Kick off 2020 Champ CampDELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy