SEB Talks

Frågorna är just nu många för landets företagare. SEB beslutade sig därför för att hålla i ett streamat event som Minnesota fick förtroendet att producera.

Hur påverkar Coronakrisen samhället och ekonomin? Vad får det för konsekvenser för små- och medelstora företag? Hur ska jag som företagare tänka och agera för att ”övervintra”? Frågorna från företag är som bekant många i virustider. I veckan ville SEB dela med sig av sin expertis och en rad konkreta åtgärder på ämnet. Under 40 minuter mötte man några av SEBs företagskunder samt SEBs privatekonomer, chefsekonomer, företagsekonomer och ansvariga för entreprenörer och start-ups. Ämnena kretsade kring såväl regeringens åtgärdspaket som hur SEB jobbar för att hjälpa sina kunder. Dessutom hade eventets deltagare möjlighet att ställa frågor till experterna.

Genom streamade event kan vi fortsatt lyfta frågor som vi vet är av stort värde för kunderna.

Eventet sändes direkt från Primetec studio på Vasateatern och var öppet för alla att se och det enda som krävdes var en anmälan. Minnesota har varit involverade i programutveckling, innehållsproduktioner och sändningen tillsammans med Primetec som lockade drygt 500 deltagare. Ta del av sändningen även i efterhand på seb.se/talks

”Då vi givet nuvarande situation med covid-19 har ställt in mängder med fysiska event kände vi ett starkt behov av att ändå förse våra kunder med information och föra dialog. Genom streamade event kan vi fortsatt lyfta frågor som vi vet är av stort värde för kunderna. SEB Talks är ett nytt format där vi planerar att lyfta fler ämnen som är viktiga för våra kunder.” — Magnus Wiik, Sponsring- och eventmanager SEB.

👉 Vill du också hålla ett streamat möte? Läs mer om mBroadcast

Christoffer Ramfors
christoffer.ramfors@minnesota.se


UPPDRAGSGIVARE
SEB
PROJEKT
StreamingkonceptDELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy