Nytt HP News — Security

Under våren, när mässor och kundevent ställdes ni som en följd av pandemin fick Minnesota uppdraget av HP att utveckla denya programformatet HP NewsEn serie avsnitt där HP lyfter aktuella ämnen för att fortsatt nå ut till sina kunder.

Att vi jobbar alltmer datadrivet, nu under Covid-19 i många fall utanför brandväggar, innebär ett stort hot i form av avancerade cyberattacker. Security var det högaktuella temat när vi hjälpte HP att genomföra den andra digitala sändningen av HP News.  Sändningen vände sig i första hand till HPs kunder med säkerhetsansvar och engagemanget för ämnet visade sig vara stort.

MafiaBoy,
världskänd hackare gästade

Från studion i Stockholm modererade HP tittarna genom programmet där de bland annat fick träffa Michael ”MafiaBoy Calce Maecenas , en av världens mest kända hackare. Därefter fick man ta del av en livedemo med Ian Pratt, HP Head of Security som var med direkt från England. HP som är världsledande och kan stoltsera med marknadens säkraste datorer, kunde därmed påvisa hur företag idag kan skydda sig mot intrång. Deltagarna fick möjlighet att ställa frågor direkt i sändningen till HP gällande de olika utmaningar företag står inför idag.  

Sändningen går att se i efterhand på hpnews.se . Där finns även det första avsnittet av HP News där man får ta del av vårdens produktnyheter i HPs PC-portfölj. 

Minnesota ansvarar för koncept och grafik, studio och teknisk lösning, såväl som projekt- och produktionsledning. 

👉 Läs mer om hur du kan nå ut digitalt med mBroadcast 

Helena Österberg 
helena.osterberg@minnesota.se 


UPPDRAGSGIVARE
HP
PROJEKT
Digitalt programformat för kunderDELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy