Tikkruila – Retail Arena

Tikkurila vill inspirera och bygga relation med färghandlare från hela landet. Hur får vi lokal närvaro, fackkunskap och kvalitet att skapa värde för våra kunder? Hur kan det lilla företaget konkurrera med de stora, även på internet och hur blir vi inte bara leverantörer utan även inspiratörer och rådgivare för både proffs- och gör det själv-kunder.

Vi fick uppdraget att ta fram eventkonceptet och byggde allting kring känslan av att erbjuda en arena av möjligheter – Retail Arena. Det visuella uttrycket höll vi distinkt och tydligt för att det inte skulle ta över, med en sparsmakad palett av sobra färger.


UPPDRAGSGIVARE
Tikkruila
PROJEKT
Design - Retail ArenaDELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy