Atea Landslagsläger 2021

I en verksamhet där den årliga fysiska kick offen är navet för dialog, delaktighet och kulturbygge, blir det väldigt påtagligt, på grund av en pandemi, när man inte kan träffas. 2020 års fysiska kick off hade redan ställts in, men år 2021 kunde inget stoppa Atea. Atea Landslagsläger 2021 innebar fler logistiska utmaningar än vanligt men blev precis den succé man hoppats på!

Uppdrag

Ett fysiskt event, Atea Landslagsläger, är sedan många år den viktigaste beståndsdelen för att bygga Ateas starka företagskultur.  Här samlar man alla medarbetare för att involvera dem i företagets strategiska utveckling, stärka känslan av gemenskap och engagemanget att satsa vidare mot framtiden. Atea Landslagsläger bygger på sägningen ”svenska landslaget i IT-infrastruktur” och det allra viktigaste efter 2 års pandemi var just att stärka kulturen genom att samla detta landslag – och låta medarbetarna umgås på ett säkert sätt.

Lösning

Kick offen skulle genomföras vid en tidpunkt då det var unikt att en intern kickoff arrangerades — som, värt att notera, inte rådde under restriktioner likt allmän sammankomst. Trots det valde man att arrangera eventet just som allmän sammankomst med allt vad det innebar restriktionsmässigt, i samråd med Länsstyrelsen. Då rekommendationen för allmänna sammankomster var max 600 pers. inomhus byggdes istället en utomhusarena utan väggar på 2400 kvm med tälttak. För att ytterligare säkra eventet tog deltagarna snabbtester före ankomst och innan hemfärd, visa vaccinationspass och delas in i 3 olika färgzoner.  Dagspass med konferens & kvällspass med underhållning genomfördes sittandes under tälttaket. Mat serverades från foodtrucks och i resp. zon genomfördes olika teamaktiviteter. Konsert m  Kalifa, Eclipse & Molly Sanden, blev eventets final!

Resultat

Trots det utmanande läget i sept -21, lyckades Atea och alla medarbetare ännu en gång överträffa förväntningarna genom att beslutsamt ta sig an uppgiften och lösa den. Genom stort personligt ansvar, genom att sätta laget före jaget och visa att man brinner för det man gör. Att få in framtidsplanen och alla centrala budskap i kroppen vid detta fysiska event har gett Atea en stolthet och ett självförtroende som visar sig i alla dialoger och affärer med både kunder och partners. Att lyckas med det omöjliga bevisar att man är ”One Atea”. Utfallet av Net Promotor Score överträffade den satt målsättningen.


UPPDRAGSGIVARE
Atea
PROJEKT
Atea Landslagsläger 2021 (fysisk kick off)DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy