Atea Bootcamp

Atea Bootamp är ett årligt återkommande event som kan liknas vid årets IT-toppmöte i Sverige. Här samlas Ateas befintliga och potentiella kunder, IT-chefer, IT-beslutsfattare och påverkare och partners för att dela erfarenheter och bjuda varandra på kunskap för morgondagens IT-lösningar. Efter en digital upplaga 2020 var det nu dags för att ses fysiskt igen — men utan att tumma på deltagarnas säkerhet.

Uppdrag

Atea ansåg att just på grund av pandemin blev 2021 års Bootcamp än mer betydande att genomföra fysiskt, man hade fått signaler om att träffas och nätverka var efterlängtat. Med bakgrund att ett event som Bootcamp inte hade några krav på restriktioner och att de restriktioner som faktiskt fanns i samhället var på väg att luckras upp tog man beslutet att samla 300 personer fysiskt. För att garantera säkerheten valde man trots allt att eventet skulle lyda under restriktionerna för allmän sammankomst.

Lösning

Platsen för eventet var återigen Tylösand. Den här gången placerades de 300 deltagarna till stor del utomhus för inspiration, kunskapsutbyte och nätverkande under 2 dagar. Deltagarna fick visa upp vaccinpass eller coronaintyg samt delades in i zoner för att smidigt och säkert röra sig på ytorna. En del av scenprogrammet samt middagarna med musikunderhållning ägde rum inomhus men arrangerades på säkra avstånd. Några gäster under dagarna var Petter Alexis, Börje Salming och Smith & Thell. Deltagarna fick en riktigt energiskjuts  efter allt hemarbete!

Resultat

Deltagare: 318 personer (uppskattat mål 300)
Helhetsintryck på 4,2 på en 5-gradig skala (mål 4,0)

Kvällsprogram, middagar och gående möten fick för Bootcamp ovanligt höga betyg (4,8, 4,9 resp 4,3), vilket tyder på att man verkligen uppskattade det fysiska formatet.


UPPDRAGSGIVARE
Atea
PROJEKT
Atea Bootcamp 2021DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy