Carglass® medarbetarträff — på fritiden

Verksamheten som idag heter Carglass® Sverige har växt fram under 90 år. Med en ny svensk ledning på plats var det nu dags att accelerera och samla medarbetarna för första gången på länge.

Uppdrag

Fokus för årets träff på Clarion Arlanda var att kraftsamla för att kunna gasa på framåt. Man passade även på att få medarbetarnas input på Carglass® som arbetsgivare, hur man gemensamt kan påverka FN:s globala hållbarhetsmål och självklart njuta av att äntligen kunna träffas på riktigt.

Carglass® kan inte stänga sin verksamhet under veckodagarna så konferensen genomfördes en lördag. Carglass® medarbetare måste uppleva dagen som lustfylld och inspirerande då de ombeds delta på sin fritid.

Lösning

Konceptet Carglass® Depå fokuserar på energi, reflektion och inspiration. Carglass® växer och de utmanar branschen med siktet på en topplacering. Precis som i racingvärlden är framgången inte en soloprestation. Bakom varje pallplats står ett välfungerande och sammansvetsat team. Inspirationen från racingvärlden visade sig i allt från scenografi, inspirationstalare och dagens moderator, Tina Thörner.

Korta sändningar från scen blandades med gruppdialoger kring våra fokusområden i en öppen mötesarena. Här kunde även Carglass® ledning möta medarbetarna i direkta samtal. Konferensen avrundades med en inspirationsföreläsning av Tina Thörner.

Kvällsprogrammet inleddes med en uppfriskande ölprovning. Därefter avnjöts en härlig middag med prisutdelning, magi och musikunderhållning. Efter middagen öppnade en hemlig ”bakficka” där efterfesten med DJ, dansgolv, bar och massor av spel och aktiviteter avrundade kvällen.

Resultat

Efter en härlig dag och kväll tillsammans åkte 175 glada Carglass®-medarbetare hem, fulla av energi, redo att åter ställa sig på startlinjen med siktet på seger.

Minnesota är stolta över samarbetet med Carglass® och förtroendet att få skapa Carglass® Depå!

Amanda Sallbring
amanda.sallbring@minnesota.se


UPPDRAGSGIVARE
Carglass®
PROJEKT
MedarbetarträffDELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy