Guldmyran 2022 blev hybrid

Guldmyran har efter snart 20 år etablerat sig som den ledande branschfesten och en av årets höjdpunkter för landets IT-säljare. Priset lyfter även fram de hållbarhetsinsatser som görs inom IT-branschen och är en plats där företag delar erfarenheter och inspiration med varandra.

Uppdrag

Under vintern 2022 satte pandemin åter fart. En ”normal” Guldmyra-gala i februari gick inte att genomföra, så galan flyttades fram — vad kunde bli den optimala lösningen för att hylla alla partners?

Lösning

Guldmyran 2022 genomfördes som en web-sändning från Sergel Hub. Under sändningen var finalister på plats i studion och fungerade som studiopublik. Resten av branschen och andra intressenter kunde följa sändningen online. Ett efterinsläpp riggades så att de som följt galan online gavs möjlighet att ansluta till Sergel Hub och fira. Lösningen gav en flexibilitet som innebar att vi på mycket kort varsel kunde anpassa deltagarantalet till det aktuella coronaläget.

Resultat

Formatet med en studio- och galapublik fysiskt på plats, en digital publik samt efterinsläpp blev en succé som gavs 4,78 av 5 i utvärderingen.

Helena Österberg
helena.osterberg@minnesota.se


UPPDRAGSGIVARE
HP + HPE
PROJEKT
Guldmyran 2022DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy