SEB The Next Awards 2022

SEB The Next Awards är sedan i fjol en nyinstiftad entreprenörstävling inom hållbart entreprenörskap. Tävlingen består av en nomineringskampanj, ett digitalt seminarieprogram med pitchpresentationer samt en direktsänd finalceremoni i Konserthuset med musikunderhållning.

 

Uppdrag

Att planera, producera och kommunicera en finalceremoni i Konserthuset med seminarieprogram, pitchpresentationer samt underhållning.

Lösning

Under en eftermiddag i Konserthuset fick en prominent jury och livepublik lyssna på finalisternas pitchpresentationer och ställa kompletterande frågor. Därefter följde ett jurysammanträde där vinnarna utsågs. Mingel och mat föranledde den högtidliga finalceremonin i stora salen — nu med 600 gäster. Lydia Capolicchio guidade publiken genom prisutdelningar, intervjuer och inslag med representanter från SEB och juryn. Musikunderhållning av Linnea Henriksson & Kungliga Filharmonikerna som framförde såväl specialarrangemang av Henrikssons låtar som ett uruppförande signerat Peter Nordahl.

Resultat

Att lansera ett nytt koncept tar tid men vi kan redan konstatera att SEB The Next Awards är en succé. Responsen från företagare, entreprenörer och organisationer har varit lika positiv som internt bland medarbetarna på SEB. Genom SEB The Next Awards har vi skapat ett koncept och en plattform som är starkt kopplad till hållbart entreprenörskap, helt i linje med bankens strategiska fokus.

Christoffer Ramfors
christoffer.ramfors@minnesota.se


UPPDRAGSGIVARE
SEB
PROJEKT
SEB The Next AwardsDELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy