Guldmyran 20 år

Uppdrag

2023 var det dags för Guldmyrans tjugoårsjubileum, IT-branschens mest prestigefulla pris. Med ambitionen att årets prisutdelning skulle vara något utöver det vanliga fick Minnesota återigen förtroendet att skapa en engagerande kommunikationskampanj och en storslagen prisgala.

Lösning

En förutsättning för att få komma på Guldmyran är att partners måste ha nominerat och blivit finalist till minst ett av sina projekt. Ett viktigt steg är därför att informera om nomineringsförfarandet — och självklart bygga förväntan kring hela galan. Med ”hyllningstal” som kreativ plattform lockade vi branschen till Guldmyrans LinkedIn-community. Här blandades komiska hyllningstal med information om Guldmyrans historia, jubiléet och prisgalan.

Själva galan gick av stapeln i Stadshuset. Att få ta emot en Guldmyran-statyett i Blå hallen, där tradition och högtidlighet sitter i tegelväggarna, är ett minne för livet. Myror, fyrverkerier och löpande texter projicerades direkt på tegelväggen. En välkomponerad meny al la Nobelmiddagen serverades till musikunderhållning och givetvis avslutades middagen med glassparad. Sen följde dans till storband i Gyllene salen. En varmkorv i nattkylan satte punkt för en sagolik kväll där vi inte bara hyllade vinnarna utan även Guldmyran, en framgångssaga som sträcker sig över två decennier.

Ett unikt och makalöst event. Jag har aldrig varit med om något liknande. Helt fantastiskt ordnat och sammanställt.

Resultat

Syftet med Guldmyran är att tävlingen och galan ska stärka relationen till partners, vilket bekräftas både från medarbetare på HP och HPE och partners själva. Detta är riktigt fina resultat från årets uppföljande enkät till gästerna:

Guldmyran är årets viktigaste branschevent: 4.26
Att bli finalist bekräftar ett framgångsrikt samarbete: 4.63
Guldmyran stärker relationen till HP/HPE: 4.67
Jag tänker försöka vinna en Guldmyra i framtiden: 4.68

Dessutom slog Guldmyran rekord i antal inlämnade nomineringar, 47 st vilket är en ökning med 100%

Helena Österberg
helena.osterberg@minnesota.se


UPPDRAGSGIVARE
HP + HPE
PROJEKT
Guldmyrans tjugoårsjubileumDELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy