Knack, knack...

Stretch Evolve varumärke

När två företag inom Stretchgruppen valde att stärka sina positioner på SAP marknaden med ett gemensamt erbjudande innebar det också att arbeta fram ett nytt varumärke. Detta för att tydliggöra den till delar nya positionen på marknaden och stärka den interna stolthet

Read More


0 Comments1 Minutes

Stretch onboarding

Om det tidigare handlat om att informera och inspirera nyanställda via olika e-learningsmoduler och fysiska event börjar fler och fler se värdet av att redan tidigt i anställningen både skapa och frigöra engagemang. Det som skapar det högre värdet är att medarbetarna direkt gör varumärket och företaget till sitt. Att gå från att de arbetar för till att arbeta med och vara med att skapa något större än att enbart träda in i sin nya roll.

Read More


0 Comments2 Minutes

Från upplevelser till engagemang

Brand Engagement är processen för att bygga, förstärka och upprätthålla relationerna mellan varumärken och människor.

Atea Bootcamp 2023

På årets Atea Bootcamp samlades 650 deltagare under tre dagar med strategi, trender och framtidsspaning på tema "Beredskap för framtiden".

Fastighetsbyrån Studios 2023

Fastighetsbyråns årliga kickoff är den viktigaste händelsen för att förankra prioriterade fokusområden. Fokus år 2023 var att peppa medarbetarna i en just nu tuff tid för mäklarbranschen.

Read More


0 Comments4 Minutes

Internlansering Vattenfall Industrial Emissions Face Mist

Minnesota fick förtroendet att genomföra en annorlunda internlansering av Vattenfalls globala kampanj Industrial Emissions Face Mist.

SEB Group Compliance Conference 2023

När SEB Group Complience-team träffades på Skogshem & Wijk för två dagar på temat One Team - One Band satte verksamhetschefen tonen direkt genom att plocka fram gitarren. I en internationell organisation har man inte möjlighet att ses varje dag, därför valde man att fokusera på samspelet när man äntligen fick chansen.

Event- och sponsringsmarknaden 2022

SES och IRM presenterade nyligen färsk statistik från event- och sponsringsmarknaden 2022. Vi har samlat tre insikter från rapporterna.

Axfood infograf

Axfood hade en utmaning i att förklara sina stora förändringsprojekt för sina anställda. Snarlika förkortningar och komplicerade processer och system gjorde att många anställda inte förstod vad målen och syften med dessa projekt var.

Read More


0 Comments1 Minutes

Sökes: Account Manager

Nu behöver vi stärka upp med en Account Manager — är det du? Läs mer im tjänsten och Minnesota här.