15 mars, 2018

4500 SEB:are är nu samlade på Sveriges snyggaste kontor

I början av Maj anordnade vi på Minnesota den sista etappen av två – inflyttningen för SEB-medarbetarna till nya hypermoderna kontoret i Arenastaden/Solna.

Invigningen firades med de trummande artisterna från ConRytmo som tillsammans med Putte Nelsson (känd från Körslaget) skapades en storslagen körsång med alla medarbetarna, och som stöttades upp av en nykomponerad SEB-kör.

Fastigheten har stort fokus på hållbarhet och miljöklassas enligt miljöcertifieringen BREEAM-SE nivå Excellent. Energin som förbrukas är 100 % förnybar, där bland annat energin från 1 000 kvm solceller ingår.

På takterrassen kan medarbetarna njuta av en promenad genom 5 000 kvm grönska. Närproducerade produkter prioriteras vid inköp för att undvika långa transporter. Pappersmuggar byts ut mot porslin. Många medarbetare väljer att cykla till jobbet och kontoret erbjuder 1150 cykelparkeringar. Detta magnifika kontor får de nu 4500 medarbetarna njuta av. Och till råga på allt så har kontoret blivit utnämnt till Sveriges snyggaste, i samband med Stora Kontorsdagen 2018 (Läs mer HÄR)

Vi på Minnesota är stolta och glada över förtroendet att få producera invigningen av detta magnifika kontor.

Anna Lundahl
anna.lundahl@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy