7 april, 2022

Ahlsell ❤️ Vasaloppet

I år firade Vasaloppet 100 år. Minnesota fanns på plats tillsammans med Ahlsell som varit sponsor till Vasaloppet sedan 2017 och är sedan 2021 även en av fem huvudsponsorer. ”Gissa din tid”, ”Ahlsellsprinten” och hejaskyltar var några av de aktiviteter vi arrangerade på plats.

Ahlsell är den ledande tekniska distributörer i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. De satsar mycket på friskvård bland sina 3 500 anställda i Sverige, med ambitionen att få branschen ”Från krogen till skogen”.  

2017 gick Ahlsell in i Vasaloppets sponsorfamilj för att jobba vidare med sin satsning på hälsa och friskvård. De vill liksom Vasaloppet sätta fokus på en hälsosam rörelse — om man rör sig mår man bra, och om man mår bra presterar man bra. Vanligtvis delar Ahlsell ut startplatser till Vasaloppets olika lopp till medarbetare och arrangerar gruppresor till arenan, men som huvudsponsor ville man bidra ännu mer till upplevelsen på plats.  .

Ahlsellsprinten, Gissa din tid & Hejaskyltar

För alla som inte närvarade på Vasaloppet arrangerade man ett quiz med chans att vinna skidutrustning och startplats till Vasaloppet 2023. Tävlingen marknadsfördes främst mot kunder i Ahlsells butiker.  
Åkarna hade chans att kamma hem fina priser i ”Gissa din tid” som gick ut på att helt enkelt gissa vilken tid man åker in på. Den som hamnar närmast sin gissning är vinnare. För alla som åkte ett 90 km-lopp erbjöds ”Ahlsellsprinten”, en sprintsträcka på 200 m. För de riktigt uthålliga fanns chans till fina priser.  Nära och kära kunde besöka Ahlsells tält i Mora där de bland annat kunde göra sin egen hejaskyltar. Många kreativa konstverk syntes när åkarna kämpade sina sista metrar till mål. De bästa skyltarna belönades även dem. 

På det hela taget blev det en fantastisk Vasaloppsvecka med många glada deltagare och vinnare. Vi längtar faktiskt redan till 2023! 

👉 Ahlsell ❤️ Vasaloppet 


Christoffer Ramfors

christoffer.ramfors@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy