27 juni, 2023

Atea Bootcamp 2023

Atea Bootamp är ett årligt återkommande event som kan liknas vid årets IT-toppmöte i Sverige. Här samlas Ateas befintliga och potentiella kunder, IT-chefer, IT-beslutsfattare och påverkare och partners för att dela erfarenheter och bjuda varandra på kunskap för morgondagens IT-lösningar.

På årets Atea Bootcamp samlades 650 deltagare under tre dagar med strategi, trender och framtidsspaning på tema ’Beredskap för framtiden’. En rad talare från företagsvärlden medverkade med sin expertis samt insiktsfulla föreläsare så som Sverker Göransson, Sveriges tidigare överbefälhavare, och Robert Kegan, amerikansk utvecklingspsykolog. Det är inte bara scenprogrammet som uppskattas av deltagarna på plats, forumen för nätverkande och diskussioner är lika viktigt. Flera av Ateas partners så som Cisco, HP, HPE, Microsoft, Dell, Apple och VMware medverkar både på scen och via en monterutställning som byggs upp på ytor runtom Hotel Tylösand.

Årets Bootcamp gästades även av E-type, GES och Nils van der Poel som avslutade dagarna med en inspirerande föreläsning.

Jonas Cavallin
jonas.cavallin@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy