12 juni, 2018

Atea Bootcamp: Hållbara innovationer, mångfald och ett digitalt mindset

Årets Atea Bootcamp bjöd på inspiration och diskussioner om hur det är möjligt att skapa fler hållbara innovationer. 800 deltagare, där de flesta arbetar som IT-chefer, medverkade aktivt under tre intensiva dagar i sommarvärmen på Hotel Tylösand.

De fullspäckade konferensdagarna innehöll även diskussioner om mångfald och digitalt mindset. Förutom Key Note från Ateas VD Carl-Johan Hultenheim och andra spännande talare från IT-branschen, kryddades årets Atea Bootcamp med personligheter såsom naturfotografen Mattias Klum och inte minst, hockeyproffset Henrik Lundqvist. Arbetsdagarna avslutades med mingel, mat och underhållning. Onsdagen bjöd på en hitkavalkad levererad av The Soul Company och på torsdagskvällen fick Teddybears Sthlm Tylösand att vibrera.

Förra året firade Atea Bootcamp 10-års jubileum. Minnesota har fått förtroendet att jobba långsiktigt tillsammans med Atea under alla dessa 11 år och bidragit till utvecklingen av evenemanget. Förväntningarna är höga, både hos deltagare och vår uppdragsgivare, men att döma av utvärderingen så fortsätter Atea, och Minnesota, att leverera engagerande innehåll och intressanta möten mellan Sveriges ledande it-aktörer.

Fokus på hållbara relationer är också viktigt 🙂

Charlotte Olsson
charotte.olsson@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy