1 juli, 2020

Atea Bootcamp 2020

Årets tema på Atea Bootcamp var Äg din väg i tider av förändring. Atea visade verkligen att de har mod att gå sin egen väg när de bara två månader innan det populära eventet valde att ställa om och köra digitalt istället för live.  Eventet, som väl bäst kan beskrivasom IT-världens Almedalen, tappade varken deltagare eller den unika känslan, tvärtom!

I 13 år har IT-världen samlats i Tylösand i slutet av maj. Det har blivit en stark tradition som är välförankrad på platsen. Eventet bygger på en unik känsla och engagemang. Målen, standarden och förväntningarna är högt ställda. Genom åren har man alltid haft kända och aktuella talare från både IT-världen och andra branscher. Naturligtvis var 2020 inget undantag. Det här skulle bli det bästa digitala eventet någonsin. 

50 digitala breakouts, en virtuell utställning
och burgar battle

En fullt utrustad studio byggdes upp på Tylösand med den välkända vackra stranden i bakgrunden. Under två dagar från studion togs gäster emot via länk (i huvudstudion som sändes från Tylösand) och deltagarna fick möjlighet att delta i 50 st digitala breakoutsmingla med andra deltagare i 1+1 möten och uppleva den fysiska utställningen omvandlades till digitaltUnder dagen bjöd man på komiska sketcher om hur det var att genomföra ett event för drygt 1000 personer med endast en handfull personer på plats och hela hotellet för sig själv 

På kvällen blev det middag, mingel och artister som vanligt. Över 400 person grillade tillsammans under kvällssändningen Tugg. Elivesänd matlagningsduell med två tävlande lag från Atea. Deltagarna hade försetts med recept och tillhörande dryck och kunde följa med under kvällen hemifrån vid grillen, i köket eller framför tvn. Kocken och komikern Nisse Hallberg ledde kvällen och tillsammans med Dregen som stod för musiken, guidade de gästerna fram till den perfekta burgaren inför sommaren. I chatten huserade Dregen och deltagarna kunde ställa frågor och heja på de båda lagen, flest röster från deltagarna fick Lars-Åke som var med på länk framför grillen i Västra Norrland. 

👉 Läs mer om hur du kan ställa om ditt event med mBroadcast

Angelica Mäkelä
angelica.makela@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy