14 februari, 2018

Fastighetsbyrån Superhero Academy

Förra fredagen samlade Sveriges största mäklarkedja, Fastighetsbyrån, över 1600 medarbetare i Globen för sin årliga kick off. Dagsprogrammets tema var Superhero Academy där Henrik Schyffert modererade samtalen om Fastighetsbyråns superkrafter.

Under kvällen korades de största mäklarhjältarna i Superhero Academy Awards och det firades stort till sen natt med artister som David Lindgren, Hoffmaestro med flera.

Minnesota har samarbetat med Fastighetsbyrån de senaste tre åren och i år var det dags att koppla på även systerbolagen Hansen och 2Entertain i uppdraget. Tillsammans levererades en helhetslösning som uppskattades av Fastighetsbyrån och som verkligen bidrog till en kickoff utöver det vanliga.

Det är både kul och proffsigt att vi inom Moment Group kan erbjuda vår kund en komplett lösning av kommunikation, logistik och underhållning, säger Jonas Cavallin, Strategic Director på Minnesota och tillika en av byråns grundare.

Fastighetsbyrån är verkligen duktiga på att engagera och inspirera sina medarbetare. Vi är väldigt glada över att få vara med och bidra till fortsatta framgångar, avslutar Jonas.

Gott samarbete i spännande uppdrag säger vi!

Charlotte Olsson
charlotte.olsson@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy