26 oktober, 2022

Fastival med Fastighetsbyrån

För sjunde året i rad genomförde Minnesota Fastighetsbyråns årliga kick off. 1500 medarbetare och franschisetagare över hela landet slöt upp för att äntligen mötas fysiskt för att inspireras, hyllas och gå på Fastival!

På grund av rådande pandemi hade man redan i januari betat av den första delen av kickoffen digitalt. Men Fastighetsbyrån Awards ville man under alla omständigheter återuppleva fysiskt — ett beslut som fick rungande  positiv respons av medarbetarna.

Så, en solig septemberdag samlade man hela gänget i Stockholm för en rejäl dos inspiration och glädje med bland andra David JP Phillips, coach och expert inom självledarskap, samt Marika Carlsson, stand-up artist.

Engagemanget för kickoffens
dress code var stort som vanligt

Inte minst var det dags för Fastighetsbyrån Awards, årets stora höjdpunkt då framstående medarbetare  hyllas för sina insatser. Engagemanget för kickoffens dress code var som vanligt stort. På plats möttes hippies, hårdrockare och steampunkare för att botanisera bland foodtrucks, ta emot priser och festa. Musikunderhållningen gick i festivalernas tecken med något för alla: Kalifa, Linda Bengtzing, Ellinor Asp, Da Buzz, About Time och som grand final – Petter.

Kika på filmen och känn in Fastivalstämningen!

Jonas Cavallin
jonas.cavallin@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy