2 maj, 2018

Försvarsmakten: Innebandy SM 2018

Sedan 2012 har Försvarsmakten varit huvudsponsor till Svensk Innebandy. Satsningen har varit ett sätt för Försvarsmakten att synliggöra sig och bygga relation med en ung, tränings- och motionsintresserad publik. Likt tidigare år hjälpte vi Försvarsmakten i år att exponera sitt varumärke och träningsklubb; FMTK för målgruppen, aktivera besökarna i vår välbesökta monter samt leverera matchbollen.

Globen i Stockholm kokade av förväntan inför årets Innebandyfinal den 21 april 2018. Som vanligt blev Försvarsmaktens monter en höjdpunkt under dagen där besökarna fick information om träningsklubben FMTK och den tillhörande träningsappen samt fick tävla om Försvarsmaktens kamouflagedesignade innebandyklubba genom att utmanas i jägarvila samt lära sig rätt teknik för att lyfta en isokaistång.

För att lyfta Försvarsmaktens närvaro under finalen dramatiserades överlämningen av matchbollen inför damfinalen genom en spektakulär matchbollsöverlämning. Via jumbotronen på arenan fick besökarna följa matchbollens väg med helikopter över skog och land för att sedan landa vid Globen där den tiomannade insatsstyrkan levererade bollen till ÖB som överlämnade den till domaren. Förväntningarna för detta moment byggde vi upp genom införfilmer som gick i Försvarsmaktens sociala kanaler och Innebandyförbundets Facebook.

Vi tackar för årets innebandyfinal och ser fram emot nästa års finaler och aktiviteter!

Nathalie Amelander
nathalie.amelander@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy