15 december, 2020

Försvarsmakten på digital mässa

Saco Studentmässa är Sveriges största mötesplats för studieval efter gymnasiet. Totalt besöker nästan en tredjedel av Sveriges avgångselever mässorna i Stockholm och Malmö och Försvarsmakten finns alltid på plats. 2020 sågs man digitalt. Såklart! 

Så hur går en digital mässa till? Som utställare på sacomassan.se skapades en undersida som fungerar ungefär som en monterHär finns också så kallade “Kanaler” som djupdyker i olika ämnen som till exempel grundutbildningen och att bli officer, tekniker eller pilot. Studenterna kunde ta del av webbinarier och förmodligen det viktigaste av allt — chatta eller samtala med “monterpersonal”. De kunde alltså ringa eller skriva med medarbetare på Försvarsmakten var de än befann sig. Montern bemannades både av medarbetare som höll till i ett rymligt konferensrum i Stockholm och på andra platser i landet.  Överallt med rätt tekniska förutsättningar. 

Studenterna träffade
monterpersonalen digitalt

Under hösten har Försvarsmakten deltagit i flera studentmässor med ungefär liknande upplägg. Minnesotas uppdrag har varit att bidra till produktionen av webbinarier (teknik och stöttning inför intervjuer) samt teknisk lösning och lokal för monterpersonalenMinnesota har också producerat vinjetter.

👉  Vill du delta på en digital mässa? Läs mer om hur vi kan hjälpa dig på minnesota.se/mbroadcast


Line 
Lövaas
 
line.lovaas@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy