19 juni, 2018

Från Järvaveckan mot Almedalen

För tredje året i rad arrangerades nyligen Järvaveckan — politikerveckan där det övergripande temat är integration. Långt ifrån Almedalen mer än geografiskt; mindre rosé, större mångfald och politikertal på hela tre språk.

På plats fanns bland annat vår kund Ellevio. Förutom ett mini-hackaton och panelsamtal ordnade man en trixtävling för att samla in pengar till 50/50-fonden. Besökarna visade full bollkontroll och samlade ihop hela 16 000 kr! 50/50-fonden är upprättad av Ellevio och Stockholms Fotbollförbund för att uppmuntra fler tjejer att spela fotboll. Det var i höstas som Tango och Minnesota hjälpte Ellevio att ta fram jämställdhetsinitiativet Switch som grundar sig i sponsorskapen av 50/50-fonden, Female Legends och Popkollo.

Ellevio finns liksom förra året även i Almedalen där de viger onsdagen till att tala om betydelsen av ökad jämställdhet i energibranschen. De tre föreningarna (StFF med 50/50-fonden, Female Legends och Popkollo) kommer att finnas på plats liksom flera gäster och paneldeltagare; Pernilla Winnhed (Vd, Energiföretagen), Ida Drougge (Riksdagsledamot M), Rickard Nordin (Riksdagsledamot C) m.fl. Kika gärna förbi!

Minnesota jobbar i år med fler kunder än någonsin tidigare i Almedalen, vilket är fantastiskt roligt! Vi tackar Atea, ATG, Ellevio, Expressen, HP, HPE, KTH och Skandia för förtroendet. Vem vet, om några år kanske vi ser samma närvaro även under Järvaveckan?

Sofia Thomasson
sofia.thomasson@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy