13 mars, 2019

Game of Homes — Fastighetsbyråns kick-off

För ett par veckor sedan samlade vi 1500 mäklare och franchisetagare från Fastighetsbyrån i Malmö Arena för deras årliga kickoff. För fjärde året i rad fick Minnesota förtroendet att utveckla koncept och innehåll samt ansvara för hela produktionen.

I år var det fokus på kundresan och förståelse för den snabbföränderliga spelplanen som togs ut med konceptet Game of Homes (yep, vi red på vågen av hysterin kring serien Game of Thrones och i.o.m. premiären av sista säsongen nu kändes tajmingen helt rätt).

Nour El Refai modererade dagen och levererade på allt från paneldebatter till humor och thai chi. Petter Askergren var en av dagens gästföreläsare och inspirerade kring entreprenörskap med sin otroliga drivkraft och energi.

Kvällen bjöd traditionsenligt på Fastighetsbyråns Award 2019 och underhållning med bl.a Act of Emotions, Timbuktu och E-type. Först- och sistnämnda för att vi såklart ville ha så mycket eld och pyro som möjligt på scen i enlighet med temat och alla Game of Thrones-utklädda deltagare.

Resultatet? Rekordbra siffror både för mätningar kring budskapsuppfattning och helhetsintryck av dag och kväll. Hela 97,7% av deltagarna tycker det är viktigt med en gemensam, nationell kickoff. Vi ser fram emot många fler och lika inspirerande möten tillsammans!

Charlotte Olsson
charlotte.olsson@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy