13 februari, 2018

Guldmyran 2018

Den 1 februari gick den årliga IT-galan Guldmyran av stapeln på Berns och China Teatern. I år var 15:e gången som HP och Hewlett Packard Enterprise arrangerade eventet och vi på Minnesota har haft äran att få vara med hela 14 av dessa. 400 av företagens viktigaste partners var på plats för att ta del av intressant information, inspireras och hyllas för sina insatser under det gångna året.

På eftermiddagen samlades alla gäster på China Teatern för ”Myran Talks” där bl.a. kunder fick dela med sig av sin vardag och vilka utmaningar och förändringar de står inför – HP och Hewlett Packard Enterprise höll varsitt pass följt av paneler bestående av sina partners.

Efter dagens inspirationspass följde mingel och galamiddag inne på Berns Salonger där den prestigefyllda Guldmyranstatyetten delades ut till de partners som utmärkt sig extra under 2017.

HP och Hewlett Packard Enterprise delar ut myran i fem kategorier var, där det mest åtråvärda priset är ’Partner of the year’. En nyhet för i år var att Myranstatyetten istället för att gjutas i järn producerats med hjälp av HP´s senaste teknik inom 3D-printing. Både dag och kväll leddes av Mikael Tornving som med en blandning av skärpa och humor satte guldkant på eventet.

Tack HP och Hewlett Packard Enterprise för förtroendet att ännu en gång få genomföra Guldmyran!

Linn Cedergren
linn.cedergren@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy