13 mars, 2019

Guldmyran — IT-branschens Oscar

Den 6 februari gick IT-Sveriges mest prestigefyllda gala, Guldmyran av stapeln på Djurgården i Stockholm! För 16:e året i rad samlade HP & Hewlett Packard Enterprise sina viktigaste partners för att inspirera och hylla dem för sina insatser under 2018. För 15:e gången stod Minnesota för koncept, innehåll och produktion.

Det eftertraktade och prestigefyllda priset, en gyllene myra som har beskrivits som IT-branschens Oscar, har sedan flera år fått liv och målgruppen har kunnat följa hans liv på Facebook och i webbserier. I år tog Myran ett nytt steg i karriären och satsade helhjärtat på musiken. Självklart var hans första låt en hyllning till alla partners! Under månaderna innan eventet kunde deltagarna följa hans arbete med låten på Facebook och Instagram där han öppenhjärtigt delade sina känslor och den kreativa processen för dem.

På Dagen D strömmade partners till Skandiascenen för ’Guldmyran Business Update´, modererad av Ellinor Persson. Det bjöds på kundpanel, framtidsspaning av Vali Ali, influgen från HP HQ, HPE:s egna innovatör Peter Werdenhoff och inte minst avslöjande av nominerade till det prestigefyllda priset Partner of the Year.

Efter mingel fortsatte kvällen på Cirkus med en fullspäckad, glamorös gala i musikens tecken. Förutom Ellinor Persson medverkade även husbandet Blacknuss och Stephen Simmonds under kvällen. Därmed höjdes volymen, stämningen och firandet när hela 12 Guldmyranstatyetter delades ut till de partners som utmärkt sig extra under 2018.

Kvällen är en hyllning till alla partners, det tighta samarbetet och en samling för kollegor från hela IT-branschen. Vi på Minnesota är så tacksamma över att vi ännu en gång fått förtroendet att se till att förverkliga denna fantastiska dag och kväll för Sveriges IT-elit!

Jenni Goldberg
jenni.goldberg@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy