16 mars, 2018

Hästjobb för Minnesota

Helgen i vecka 8 var det stort hästfokus på Minnesota. Fredagen den 23 februari arrangerades Hästgalan och på söndagen den 25 februari var det dags för ATG Sales Awards. Två galor, en konferens, ca 1000 deltagare och total 25 priser.

Hästgalan är travvärldens Idrottsgala där prestationer av både fyrbenta och tvåbenta premieras. Det mest prestigefyllda priset Årets Häst utses av både en jury och svenska folket och motsvarar Jerringpriset. Totalt delades 16 priser ut och Årets Häst 2017 blev Readly Express, som tog emot priset till stående ovationer och konfetti. Galan leddes förtjänstfullt av Gry Forssell från TV4 och Mix Megapol och Per Skoglund TV4 och Kanal 75. Uppträdde gjorde Andreas Johnson, Maria Franzén och Countrybandet Halm, alla uppbackade av husbandet Consoul.

ATG Sales Awards består av två delar, en dagkonferens och en gala på kvällen. Dagens leddes av Mats Randér som moderator och förutom ATG:s egna föreläsare gjorde Alexander Bard en mycket uppskattad föreläsning. På kvällens gala delades nio priser ut och Årets Butik blev ”Vinna Tillsammans”. DJ Jennifer Love underhöll, tillsammans med Wallmans på Turné samt Syd & Ekman. Denna gala leddes för andra året i rad av Rickard Olsson och Åsa Elmroth.

Tomas Stålmarck
tomas.stalmarck@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy