8 mars, 2018

Hela Sveriges hemmalag samlades på rinken

Vi på Minnesota fick nyligen uppdraget att leverera Verisures (tidigare Securitas Direct hemlarm) årliga kickoff i Linköping, för 350 medarbetare och franchisetagare. Eventet gick av stapeln i början av februari.

Verisure är idag det mest installerade hemlarmet i Sverige och med utgångspunkt i detta tog vi fram konceptet ”Hela Sveriges hemmalag”. Konceptet syftade till att förtydliga det viktiga arbete som Verisure-medarbetarna gör varje dag, vikten av larmprodukterna och att förstärka känslan av ”one company”.

”Hela Sveriges Hemmalag” syftade till att förtydliga att Verisures spelplan är tusentals svenska hem. När larmet går finns Verisure där för att skapa trygghet och lugn. Arenan för bolaget är hela samhället och i samspel med polis och räddningstjänst är de med och förebygger och säkrar våra hem.

Kickoffen hölls på SAAB arena, Linköping Hockeyklubbs officiella hemmaarena. Mitt på isrinken skapade vi två storslagna rum, ett för dagkonferensen och ett för kvällens galamiddag och fest.

350 glada deltagare anslöt och Kickoffen innefattade allt från specialdesignade hockeytröjor, till inbjudna gäster som fotbollsstjärnan Kosovare Asllani, liveband och solouppträdanden. Interna talanger från Verisure modererade eventet både på dagen och kvällen och en 30-årspanel lyfte det faktum att Verisure i år firar just 30 år.

Vi är väldigt stolta och glada över det förtroende som vi fått av Verisure att skapa detta event och ser fram emot fler spännande projekt framöver!

Anna Lundahl
anna.lundahl@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy