22 juni, 2021

Insight — insikter för bättre kommunikation

InsightOne är data- och analysexperter som hjälper B2C företag att bli mer effektiva i sin marknadsföring genom datadrivna kund- och marknadsinsikter. Minnesota har hjälpt InsigthOne att ta fram ett nytt webbinarie-koncept för att nå ut till befintliga och potentiella kunder.

Det första avsnittet av Insight sändes i juni från Twenty Studios. Temat var segmentering och deltagarna fick en genomgång av verktyget för livsstilssegmentering, Mosaic™. InsightOne äger licensen till Mosaic™ i Norden och i takt med att intresset generellt för data växer, växer också intresset för Mosaic™. Allt fler företag inser hur viktigt det är att koppla ihop företagets egna data med extern data. Detta för att kunna skräddarsy och maximera sin kundkommunikation.

– Vi har haft inte möjlighet att arrangera vårt fysiska event Insight Expo i år, därför kontaktade vi Minnesota för en digital lösning. Insight kommer bli ett långsiktigt koncept och en helt ny möjlighet att nå  betydligt fler kunder och prospekts — digitalt finns ingen begränsning i deltagarantal. Det första avsnittet fick ett väldigt fint mottagande, berättar Emelie Löthner, Markandschef InsigthOne

Några av de medverkande i första avsnittet var Andreas Einesson, Nordic CRM & Loyalty Manager på Elkjøp Nordic och Max Stjernfelt, Senior Client Manager på InsightOne. Moderator och programledare var Anna Bellman. I september produceras ett nytt avsnitt av Insight med temat prospektering. Där vi får möta Alexander Stenvall, Head of Digital and Customer Insights på Rusta.

– Att jobba med Insight över tid ger oss en ovärderlig möjlighet att kommunicera relevant innehåll i våra digitala och sociala kanaler. Det blir ett väldigt bra fönster för att öka kännedomen och stärka vårt varumärke, säger Emelie. 

Se första avsnittet av Insight här

👉 Är du intresserad av att arrangera ett digitalt event? Läs mer om vårt erbjudande mBroadcast eller kontakta oss!

Christoffer Ramfors
christoffer.ramfors@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy