6 april, 2022

Fastighetsbyråns Fastival går itu

Efter att Fastighetsbyrån 2021 genomfört en digital kickoff, var förväntningarna stora på att få ses igen i januari 2022. Men Corona vill något annat. Så med kort varsel togs beslut om att genomföra en tvådelad kick off 2022: en digital kickoff i januari och en fysisk i september.

Visserligen blev den digitala kickoffen ”Kickoffice 2021” en stor succé men besvikelsen över att heller inte få träffas fysiskt 2022 var påtaglig. Men är det något Corona har lärt oss är det att inte fastna i invanda mönster. Sagt och gjort, under 2022 erbjuds medarbetarna inte bara en kickoff, utan två.

Januari — talkshow, quiz och awards

I januari producerades en 3 timmar lång talkshow som blandade information med underhållning. I spetsten stod som vanligt Fastighetsbyrån ”huskonfrencieren” Mats Randér. Korta filminslag ute från fältet varvades med intervjuer, samtal och awards. Tittarna kunde kommunicera med studion via en miniredaktion med områdeschefer. Andra inslag var en egen variant av tv-showen ”En mot Sverige”, men med namnet ”En mot Fastighetsbyrån”. Här fick en utvald medarbete svara på Fastighetsbyrån-relaterade frågor och ställdes mot samtliga medarbetare som svarade i eventappen.

Dagens höjdpunkt var självklart Fastighetsbyrån Awards — en väldigt attraktiv programpunkt med stort intresse och förväntan ute på kontoren. Stämningen gick inte förlorad trots det digitala formatet! Firandet avslutades med en minikonsert av Chris Kläfford.

September — Välkommen på Fastival!

Förberedelserna är i full gång av ett heldagsprogram för en uppföljande kickoff i september, denna gång på Scandinavian XPO. För Fastighetsbyrån är ett starkt tema A och O, medarbetarna älskar att bjuda på sig själva! I år bjuder vi in till ”Fastival” och vi föreställer oss redan hur kreativiteten flödar hos deltagarna. Innehållet är fortfarande hemligt men det blir ett sprakande event med fantastiska inspirationstalare, massor av artister och överraskningar. Men det viktigaste av allt är att medarbetarna på Fastighetsbyrån äntligen får träffas igen!

Jonas Cavallin
jonas.cavallin@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy