14 november, 2018

Läsarmingel med HP Instant Ink och Frida Fahrman

En höstkväll i oktober samlades 80 läsare av Frida Fahrmans blogg (en del av Elle Decoration) i sviten på Nobis Hotel i Stockholm. De var inbjudna för att mingla och inspireras av tjänsten HP Instant Ink, en tjänst som på ett enkelt sätt förser din skrivare med bläck och som möjliggör kreativa utskrifter till kanonpris. Detta var en uppföljning på den kampanj Minnesota producerade i somras tillsammans med HP och Frida, som bland annat innehöll inredningsbloggarens bästa tips hur man skapar snygga tavelväggar.

Under kvällen bjöds gästerna på snittar och bubbel medan de lyssnade till hur Frida själv använder HP Instant Ink. På plats fanns även Calle Johansson som skapat sig ett namn genom sitt instagramkonto @locarl. Han tipsade om hur man tar riktigt kvalitativa bilder med sin mobil så att man kan få fina utskrifter. Gästerna fick möjlighet att skriva ut sina egna bilder genom HPs smidiga app och kön ringlade sig lång.

Under kvällen blev det många fina samtal mellan Frida och hennes läsare och innan den stämningsfulla kvällen avslutades med att gästerna lämnade sviten med varsin goodiebag. Frida skrev efteråt om minglet i sin blogg och det släpptes en native annons om minglet och HP Instant Ink på Elle Decoration. Vi rullade också igång en kompletterande bannerkampanj via Aller medias titlar med ett förmånligt paketerbjudande på HP Instant Ink och en skrivare.

Responsen på eventet som helhet har varit oerhört positiv. Nu råder inga tveksamheter att printade foton är på väg tillbaka!

Foto: Aller media

Sofia Thomasson
sofia.thomasson@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy