29 april, 2020

Engagerande möten på distans

Det finns tillfällen då ett fysiskt möte helt enkelt inte fungerar. Då finns alternativa lösningar som också skapar stark närvaro och bygger vi-känslan. Det finns många tekniska plattformar för distansmöten att välja på, men som alltid är det innehållet och kvaliteten i upplevelsen som avgör hur väl man lyckas.

Minnesota har kunnandet och kreativiteten som krävs för att skapa levande och engagerande distansmöten. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda rätt teknisk plattform för varje tillfälle. Kombinationen av bra content och en stabil teknisk plattform är grunden för en lyckad och värdeskapande live-stream.

Vad behöver du?

Koncept och kommunikation

För att skapa intresse behöver förpackningen attrahera och budskapet vara tydligt. Vad ska mötet kallas och hur ska det se ut? Vilka budskap vill vi förmedla? Vilken är den röda tråden? Vi hjälper dig ta fram ett starkt koncept som knyter ihop kommunikationen före, under och efter.

Tjänster

—Konceptnamn
—Visuell identitet
—Kommunikationskoncept
—Save the date och inbjudan
—Kommunikationsplan
—Social media, video och teasers
—Scenografi
—Rörlig grafik och vinjetter

Format, budskap och innehåll

Din berättelse behöver vara kärnfull och formulerad på ett effektivt sätt. Vilka format passar? Paneldiskussion eller förinspelat? Vilka gäster kan förhöja innehållet? Hur skapar vi interaktivitet med deltagarna? Kan vi göra en workshop tillsammans online?

Tjänster

—Talare och externa gäster
—Körschema
—Planering av workshop
—Interaktivitet
—Videoproduktion

Talarcoaching och förberedelser

Att stå på scen och att ”gå genom rutan” är två olika saker. Vi vässar ditt manus och din muntliga leverans. Vi hjälper dig bemöta frågor, kommentarer och ta tillvara på deltagarnas engagemang.

Tjänster

—Manusutveckling
—Talarcoaching
—PPT och bildstöd
—Scennärvaro
—Kameraträning

Broadcast i studio

Här har du tillgång till fullt utrustad studio för streaming och/eller inspelning: 1-, 2- eller 3-kamerasystem, LED-skärm, komplett ljussättning, komplett ljudinspelning, länkmöjligheter för externa talare, teknikpersonal osv. Minnesota har alltid en egen körproducent på plats.

Om du väljer livesändning får dina tittare en länk eller en stream att dela på egna plattformar som hemsida eller sociala medier. Det finns en rad verktyg för interaktion att välja bland; event-appar, mentimeterfunktioner, chattrum etc.

+ All teknik tillgänglig
+ Kvalitetssäkrat
+ Proffsigt intryck

 

Broadcast från valfri plats

Passar dig som vill sända från en specifik location, till exempel ert kontor eller en evenemangslokal. Beroende på befintlig miljö och teknik anpassar vi settingen; scenografi, antal kameror, ljudupptagning, skärmar etc. Möjlighet till att livesända via länk och samtala med kollegor från flera platser. Minnesota har alltid en egen körproducent på plats.

Om du väljer livesändning får dina tittare en länk eller en stream att dela på egna plattformar som hemsida eller sociala medier. Det finns en rad verktyg för interaktion att välja bland; event-appar, mentimeterfunktioner, chattrum etc.

+ Personligt
+ Anpassningsbart för medverkande
+ Ingen studiokostnad

Vill du göra ett streamat event?Prata med oss

KONTAKT