12 februari, 2020

Premiär för She Summit

Minnesota fick förtroendet att tillsammans med Aller media utveckla Allerdagarna. Ur arbetet föddes ett nytt namn, en ny grafisk profil, ett nytt innehåll. Helt enkelt – ett nytt event!

Film & foto: Aller media

Aller media har genomfört annonsöreventet ”Allerdagarna” under 20 års tid. I och med en renodling av sin varumärkesportfölj, nu med fullt fokus på kvinnor, var det dags att uppdatera även formatet för annonsöreventet.

Tillsammans med Aller media tog Minnesota fram det nya namnet She Summit och en ny modern grafisk profil. För att ytterligare ta vara på all den kunskap som finns hos Aller media om den aktuella målgruppen bestämde man sig för att synka konceptet med en ny rapport — Aller media She Report. Rapporten har tagits fram av en arbetsgrupp på Aller media tillsammans med insikt- och analysföretaget Luna Labs och Norstat. Den bygger på en kvantitativ och riksrepresentativ undersökning bland drygt 1000 i kvinnor i Sverige. She Report kommer att släppas två gånger per år, alltid med utgångspunkt i aktuella frågor för kvinnor och hållbarhet. Ladda ner den första rapporten med fokus på hållbar konsumtion här.

Eventet gick av stapeln på At Six och temat för året var givetvis hållbarhet, ett ämne som i högsta grad berör handeln (där många annonsörer verkar). Från scenen inspirerades besökarna av talare som Märta Rehnberg (DareDisrupt), Gustav Stenbeck (Mestro) och Kajsa Lindström från Beteendelabbet. Flera av Aller medias egna profiler stod också på scen som Claudia Galli Concha, Linnea Henriksson och representanter från Aller media creative studio. Under eventet spelades också Emma Unckels och Frida Fahrmans podcast Beauty&Bubblor in. Minnesota skrev manus och producerade hela eventet.

Tack Aller media för förtroende och en lyckad dag!

Sofia Thomasson
sofie.thomasson@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy