10 maj, 2018

Science & SciLifeLab Prize for Young Scientists

SciLifeLab har ett samarbete med tidskriften Science för att stärka unga forskare tidigt i deras karriärer. För sjätte året i rad presenterar de tillsammans Science & SciLifeLab Prize for Young Scientists som är ett årligt återkommande globalt pris inom Life Science.

Priset är en stor internationell tävling med över 200 sökande från hela världen där slutligen fyra vinnare utses. Vinnarna bjuds in till Stockholm och Uppsala för att under fem dagar bland annat besöka forskare från SciLifeLab samt delta i ett vetenskapligt symposium där vinnarna presenterar sin forskning. Veckan avslutas med en bankettmiddag och prisceremoni på Grand Hotel i Stockholm.

Syftet med priset är dels att stärka unga forskare tidigt i deras karriärer, dels att öka visibiliteten och kännedomen om SciLifeLabs och värduniversitetens (KTH, KI, UU, SU) varumärke internationellt och en utökad bas för rekrytering av unga toppforskare.

Minnesota har fått i uppdrag av vår kund SciLifeLab/KTH att ansvara för det kreativa konceptet och projektledning kring marknadsföring och event.

Caroline Pernow
caroline.pernow@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy