27 juni, 2023

SEB Group Compliance Conference 2023

När SEB Group Complience-team träffades på Skogshem & Wijk för två dagar på temat One Team – One Band satte verksamhetschefen tonen direkt genom att plocka fram gitarren. I en internationell organisation har man inte möjlighet att ses varje dag, därför valde man att fokusera på samspelet när man äntligen fick chansen.

Efter en förmiddag med både sång och allvar var det dags för en inspirationsföreläsning på temat samspel. Carl Störmer exemplifierade sina tankar kring självledarskap och gruppdynamik genom att spela musik live tillsammans med sin jazzensemble. Bakom gitarren satt ingen mindre än Jojje Wadenius som också delade med sig av sina erfarenheter från ett långt musikliv.

Uppfyllda av denna upplevelse var det dags för deltagarna att själva få pröva rytmkänslan. Under ledning av Joakim Anterot och hans team från Kungliga Musikhögskolan delades man in i grupper och fick lära sig en slagverksstämma. Efter en timme samlades alla på gräsmattan för att spela det inrepeterade stycket tillsammans. Solen sken och gjorde detta framträdande till något alldeles extra.

Dagen avslutades med en festlig middag fylld av glädje med dans in på småtimmarna.

Dag ett fungerade som ett fundament för dag två där man riktade blicken mot framtiden. Med en stark vikänsla i ryggen känns även det utmanande möjligt, ja till och med inspirerande. Vad kan man inte åstadkomma när man bestämt sig för att göra det tillsammans?

Minnesota är glada för att vi fick förtroendet att producera och leverera detta event i tight samspel med kund och leverantörer.

Olle Nyström
olle.nystrom@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy