12 december, 2018

SEB Startup shop – ett klassiskt bankkontor goes Julbutik!

Startup shop handlar om att lyfta fram goda exempel med personer som har vågat ta steget att starta eget och inspirera fler att göra detsamma. SEB är nämligen övertygade om att entreprenörskap och innovation behövs för att skapa ett bättre samhälle. Minnesotas uppdrag har därför varit att förvandla ett vanligt bankkontor på Stureplan till en varm, inbjudande julhandel!

Mitt på Stureplan har SEB slagit upp portarna till en alldeles egen liten julhandel med nyskapande och unika julklappar från 11 entreprenörer för både stora och små besökare. När du shoppar ger du dessutom ett nystartat företag lite extra skjuts. I lugn och ro kan du slå dig ner, slå in dina julklappar och varför inte rimma lite? Vi har tagit fram unika rim för varje julklapp som du enkelt kan använda.

Minnesotas bidrag har i huvudsak bestått av kommunikationsidéer, scenograf och design. Vi ville skapa känslan av julklappar, lite som i en tomteverkstad, säger Jessica, scenograf på Minnesota.
Vi skapade podier i form av kuber i tre olika storlekar som är numrerade, likt en julkalender och har placerat alla julklappar uppe på dem.

Vilka medverkar i Startup shop?

Totalt finns det 11 startups som får säja sina produkter i SEBs popup-butik. I urvalsprocessen har det funnits två kriterier: Att företaget inte har varit verksamt i mer än fem år och att företaget har utvecklat en spännande produkt som passar bra som julklapp.

Kika in hos SEB på Stureplan 2 för roliga julklappar och inspiration!
Läs mer på seb.se/startupshop för mer info om entreprenörerna.

Amanda Sallbring
amanda.sallbring@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy