26 oktober, 2022

SEB The Next Awards

SEB är banken som står bakom The Next Awards som är en hyllning till hållbart entreprenörskap och alla de som driver området framåt. Priset delas ut årligen i tre kategorier som på olika sätt bidrar till en bättre värld. Minnesota fick återigen förtroendet att arrangera den stämningsfulla prisutdelningen.

För att säkerställa att man får fram de allra bästa bidragen hölls under våren fyra deltävlingar i Göteborg, Stockholm, Uppsala och Örebro. Detta resulterade i totalt 12 finalister i kategorierna New Ideas, Transformation och Community.

Den 1 september var det dags för den stora finalen på Konserthuset i Stockholm. Här fick alla som gått vidare möjlighet att pitcha och presentera sina bolag för juryn bestående av Moa Gürbüzer (Oddbird), Mia Brunell Livfors (Axel Johnson) och Johan Torgeby (SEB) för att nämna några.

”Och vinnarna är….”

Följande företag får inte bara äran av att ha vunnit utan också stöttning från SEB och deras nätverk i sin resa framåt.

New Ideas: Reselo  gör gummi av restprodukter från skogsindustrin som annars hade eldats upp.
Transformation: Moving Floors utvecklar automatisk rengöring för lantbruk
Community: Stiftelsen IFS synliggör framgångsrika entreprenörer med utländsk bakgrund

Under kvällen bjöds pristagare och inbjudna gäster på en fantastisk kväll med kompositören och dirigenten Peter Nordahl tillsammans med Kungliga Filharmonikerna och den begåvade sångerskan Linnea Henriksson.

Vi på Minnesota tackar SEB för förtroendet att ännu en gång får vara delaktiga och producera detta fantastiska event. Läs mer om The Next Awards på här

Christoffer Ramfors
christoffer.ramfors@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy