7 juli, 2021

Set designer/3D visualizer

Höstens projekt dundrar in och vi har fått mycket roligt att göra! Nu söker vi nu ett antal medarbetare som kan addera nya, härliga smaker till vårt erbjudande. Vi har engagemanget som ledstjärna både i våra kreativa lösningar, men även i kundrelationen och internt på byrån. Därför sätter vi stort värde på att du gillar samarbete, är nyfiken, prestigelös och har lust till utveckling. Kan det vara något för dig? Skicka då in din ansökan. Vi behandlar ansökningarna fr o m 9 augusti och återkommer därefter löpande.

 

Vi söker en set designer/3D visualizer till Minnesota Communication. Hos oss kommer du att få skapa idéer och fysisk design för live och digitala events, montrar, aktiveringar, studios, roadshows med mera.

För att trivas i rollen behöver du vara kreativ, formstark, praktisk, prestigelös och van vid korta deadlines. Då du kommer jobba mycket både i pitch och befintliga projekt, behöver du vara duktig på säljande visualiseringar såväl som på att leda projekten från konstruktion till genomförande.

Du behärskar Google Sketchup, Adobe Dimension eller liknande 3D-program i kombination med Keyshot och Photoshop för renderingar och avslutande touch. Att du även behärskar grundläggande konstruktion och har ett nätverk som hjälper dig att genomföra projekten ser vi som nödvändigt. Rollen är på heltid och en tillsvidareanställning.

Skicka ditt Cv till helena.osterberg@minnesota.se och dela en länk till din portfolio eller dina 5 bästa arbeten. Välkommen till en byrå där alla gör skillnad! Ansökningar kommer att behandlas fr o m 9 augusti.

 

Minnesota Communication är Sveriges enda Brand Engagement byrå som grundades 2001. Vi har de senaste åren vunnit Gyllene Hjulet sju gånger tillsammans med Atea, ATG, Fastighetsbyrån, SEB  och Skandia samt även belönats med silver i Swedish Content Awards tillsammans med Kronfågel. HP, Axfood och Landshypotek är några andra av de kunder Minnesota har förtroendet att samarbeta långsiktigt med. www.minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy