15 juni, 2023

Sökes: Account Manager

Om tjänsten

Som Account Manager hos oss ansvarar du för att leda och driva kundprojekt på en operativ nivå. Våra kunduppdrag är oftast integrerade projekt med event, sponsring eller annan content marketing som bas. Du har ett stort intresse för kommunikation och gillar att göra affärer. Du leder både det interna teamet i dina projekt och har daglig kontakt med dina kunder. Vi ser gärna att du redan har flera års erfarenhet från liknande tjänst. 

Minnesota erbjuder en varierad arbetsvardag med stora möjligheter för kreativitet och problemlösning. Du gillar både att ta eget ansvar och att jobba i team. Till din hjälp får du ett gäng proffsiga Account Directors, Production Managers och kreatörer som på alla sätt kommer bistå dig att tillsammans framgångsrikt driva varje projekt. Tjänsten är baserad på Vasagatan 16 i Stockholm.

Om Minnesota

Minnesota är en mångfaldigt prisbelönad Brand Engagement-byrå. Medarbetare och kunder är idag viktiga nyckelspelare i företags och varumärkens relationer med omvärlden. Engagerade människor skapar smarta idéer och ger organisationer kraft. Minnesotas ambition är att vara en strategisk partner för alla som vill engagera sina olika målgrupper. Vi har finaste kontoret på Vasagatan i Stockholm och erbjuder tjänster inom live events, sponsringsaktivering, employer branding, integrerade kampanjer, digitala och sociala medier samt film och design.

👉 Här är ett axplock av våra uppdrag och här upptäcker du mer om Minnesota.

Vi välkomnar till ansökan snarast till Helena Österberg, helena.osterberg@minnesota.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Hoppas vi hörs!


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy