23 september, 2022

Sökes: Production manager

Vill du jobba med Brand Engagement?

Minnesota är en Brand Engagement-byrå. Medarbetare och kunder är idag viktiga nyckelspelare i företags och varumärkens relationer. Engagerade människor skapar smarta idéer och ger organisationer kraft. Minnesotas ambition är att vara en strategisk partner för alla som vill engagera sina olika målgrupper. Vårt kontor hittar du på Vasagatan i Stockholm och vi erbjuder tjänster inom Live events, Sponsringsaktivering, Employer branding, Integrerade kampanjer, Digitala och Sociala Medier samt Film och Design.

Rollen som Production Manager

Som Production Manager på Minnesota ansvarar du för projektens produktioner och logistik. Våra kunduppdrag är oftast integrerade projekt innehållande event, live såväl som digitala och hybrid, film och annan content produktion samt kommunikationskampanjer i kunders egna kanaler och SoMe. 

Du har en varierad arbetsvardag med stora möjligheter för kreativitet och problemlösning. Ena dagen sitter du med planeringen, andra dagar ute på fältet. Du har en positiv attityd och säkerställer vår höga leveranskvalitet samt att innehållet produceras på ett så hållbart och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Du gillar både att ta eget ansvar och att jobba i team. Till din hjälp får du ett gäng proffsiga projektledare och kreatörer som på alla sätt kommer bistå dig att tillsammans skapa effekt och resultat för våra kunder. 

Vad erbjuder Minnesota?

Efter 20 år är Minnesota fortfarande en av branschens mest eftertraktade byråer. Vi har många långa kundrelationer samtidigt som vi hela tiden plockar in nya och varierande uppdrag. På Minnesota har vi en välkomnande företagskultur där arbetsglädje är viktigt och vi månar om att ge våra medarbetare utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen!

Ansök nu!

Skicka din ansökan snarast till Helena Österberg, helena.osterberg@minnesota.se . Vi anställer löpande så vänta inte.


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy