12 juni, 2024

Swedish Workshop i Södertälje

Swedish Workshop är ett återkommande två dagar långt affärsmöte där Visit Sweden bjuder internationella researrangörer till Sverige för att träffa svenska destinationer och besöksnäringsföretag. I år ägde mötet rum i Södertälje, en stad med ett rikt utbud av historia, kultur och innovation. Syftet är att internationella researrangörer ska få en optimal upplevelse av Sverige och skapa goda affärskontakter för att erbjuda sina kunder på respektive marknad riktigt bra resor till Sverige.

Minnesotas uppdrag var att tillsammans med Visit Sweden och i samråd med Södertälje Stad planera deltagarnas vistelse. Syftet var att förstärka deltagarnas upplevelse och attityd till Sverige före, under och efter ett antal satta programpunkter.

Highlights

🎶 Förkommunikationen till deltagarna som byggde på en ljudlek. Hur många rätt kan du få?

🥨 Södertäljes ikoniska Kringelgumma mötte upp deltagarna på plats. Ett charmigt inslag som satte tonen direkt!

🐝 Surret i lokalen under one-to-one möten där kontakter knöts och affärer landade. Alla mötestider var uppbokade långt i förväg och lokalen vibrerade verkligen! Intresset för Sverige märktes lång väg.

🎺 Den specialkomponerade musikunderhållningen som Minnesotas Content Director Olle Nyström skapade tillsammans med Peter Asplund (en av Sveriges största jazzmusiker). Blandningen av jazz, en barnkör och ungt artisteri höll knappt ett öga torrt i publiken!


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy