10 mars, 2021

Iggesund lyfter på locket för nya eventserien Unbox

Unbox är en ny eventsatsning från kartongtillverkaren Iggesund Paperboard. Serien riktar sig till en bred internationell målgrupp som är intresserade av förpackningens roll idag och i framtiden.  

Första eventet kretsade kring förpackningens roll som varumärkesbärare och byggare. Gäster i studion var Moon-Suck Song; e-handelsexpert, Alexis Robillard; grundare av vegankosmetikföretaget All Tigers, Markus Wolff; digital innovationschef och expert på smarta förpackningar samt Elin Li; Business Development Manager på Iggesund Paperboard.

Med hjälp av green screen-teknik är Unbox fotorealistiska scenografi till 100% virtuell. Eventet sändes via Vimeo inbäddat på Iggesunds kampanjsajt. Under tre sändningar överträffades målet och 480 deltagare (och potentiella leads) fanns med live i USA, Europa och Asien. Flera hundra har tagit del av sändningen i efterhand. 

En framgång och kvitto på
att innehållet var bra

Minnesota har i nära samarbete med Iggesund utvecklat koncept, grafik, innehåll och scenografi. Eventet är producerat tillsammans med Twenty Studios. Håll utkik efter nästa event som går av stapeln i vår!

”En väldigt stor andel såg hela sändningen vilket får ses som en framgång och kvitto på att innehållet var bra.”  — Jennie Majgren, Director Marketing & Brand management, Iggesund Paperboard

👉  Vill du också arrangera ett digitalt event? Läs mer om vårt erbjudande mBroadcast


Pål Roos

pal.roos@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy