28 augusti, 2019

Vad har Almedalen och Gefle Metal Festival gemensamt?

Mer än du kanske tror. Festivaler slutade för längesedan att bara handla om musik. Och för lika längesedan slutade Almedalen att bara handla om politik. Festivaltrenden växer och broderas ut i nya konstellationer, det gillar vi på Minnesota! Så vad var det där gemensamma? Passioner, engagemang — och att vi hade en hand i varje syltburk förstås.

Sedan många år är vi plats i Almedalen med våra kunder och mycket har vi fått uppleva genom åren. 2019 går enligt säkra källor till historien som det mest ”väderbitna” året. Med 12 grader i luften, regn på korsen och vind på tvärsen mattades nätverkandet av stundvis — har det någonsin inträffat förr? Oavsett vill vi ge ett extra varmt tack till alla tålmodiga besökare, kunder och partners för att vi tillsammans lyckades ro iland en helt fantastisk vecka även detta år. SkandiaHPEEllevioKnowitATG och Dagens Media DJ Battle gav oss förtroendet att stötta deras arbete för att skapa engagemang i viktiga (och lustfyllda) frågor. Vi ser fram emot nya upplevelser sommaren 2020.

Det var inte bara under Almedalen engagemanget flödade den här sommaren. Gefle Metal Festival gick av stapeln  i juli och besöktes av  4300 personer med en gemensam och stark passion — för metal givetvis. Minnesota var på plats och njöt av både musik och känslor men än mer styrde vi med logistik, publikflöden och säkerhet. Det var några helt underbara kvällar! Ses vi där nästa sommar🤘?

Sofia Thomasson
sofia.thomasson@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy