29 juni, 2022

we:karo — framtid & folkparksliv

Tillsammans med Karo Pharma arrangerade vi tre fullspäckade konferensdagar på Djurönäset. Framtidsvisioner, workshops och folkparksliv engagerade deltagare från hela världen!

Healthcare-koncernen Karo Pharma erbjuder ”Smart choices för everyday healthcare” med varumärken som t.ex. Flux, Locobase och Decubal. De äger och marknadsför både receptbelagda läkemedel och receptfria produkter i över 90 länder med kärnverksamhet i Europa och Norden.

we:karo

De senaste två åren har Karo Pharma dubblat både personalstyrka och omsättning. En tillväxtresa som bland annan möjliggjorts genom att varje dag belysa de gemensamma värderingarna ”challenge”, ”act, ”connect” och ”care”.  Konceptet för konferensen blev we:karo för att ytterligare stärka sammanhållning och samarbete.

Interaktivt program — utan keynotes

Under tre dagar och två kvällar arbetade deltagarna igenom vad som krävs för att fortsätta vara ett vinnande team samt för att diskutera konsumentbehov idag och i framtiden. Med ett interaktivt program — utan keynotes — skapades inspirationspass med korta inslag av medarbetarna själva, en gruppövning för att belysa vikten av hållbart samarbete och samtal med syfte att lära känna varandra bortom yrkesrollerna. Det fanns också tid för reflektion så medarbetarna själva kunde formulera hur man bidrar till verksamhetens vision och mål.

Fireside chats och Folkparkshäng

Under en av kvällarna fortsatte dialogen i en så kallade fireside chat runt middagen, en typ av panelsamtal som kan liknas vid samtalen runt en lägereld. Den sista kvällen välkomnades deltagarna till folkparksfest! Dansbandsfavoriterna Donnez uppträdde, deltagarna tävlade i femkamp och många fick för första gången uppleva ett klassiskt midsommarfirande med såväl lekar och folkmusiker — succé!

Med betyget 4,7 av 5
fortsätter nu Karo Pharmas medarbetare sin resa att utveckla smarta lösningar för bättre vardagshälsa.

Andy Pimmeshofer
andy.pimmeshofer@minnesota.se


DELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy