Stretch Evolve varumärke

När två företag inom Stretchgruppen valde att stärka sina positioner på SAP marknaden med ett gemensamt erbjudande innebar det också att arbeta fram ett nytt varumärke. Detta för att tydliggöra den till delar nya positionen på marknaden och stärka den interna stoltheten.

Minnesota arbetar med just positioneringarbeten. Detta innefattar framtagandet av bland annat varumärkets berättelse ”brand story”, den visuella identiteten, tonaliteten och budskapen. Tillsammans paketeras de olika delarna till ett tydligt underlag för ledare och medarbetare att använda som guide i sitt kommande arbete.

”Minnesota har tillsammans med vår marknadsansvariga arbetat fram vårt nya varumärke för Stretch Evolve, som vi är otroligt stolta över. Minnesota guidade oss genom processen och bidrog med värdefull kunskap för att landa rätt både grafiskt och innehållsmässigt”

Malin Anjou, Stretch Evolve


UPPDRAGSGIVARE
Stretch Evolve
PROJEKT
Varumärke- & positionsarbeteDELA

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Nyheter, insikter och utsikter

Anmäl dig till Minnesotas nyhetsbrev

Privacy policy